Schalke 04

Veltins-Arena

Gelsenkirchen, Duitsland

Sport-ticket .NL

Schalke 04 tickets

Schalke 04 tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets om jou favoriete club Schalke 04 te zien spelen in de Bundesliga en zo een mooie wedstrijd live in het stadion te kunnen bekijken, de sfeer te proeven en hopelijk je team te zien winnen? Schalke 04 speelt in de Veltins Arena dat zich in Gelsenkirchen bevindt. In dit stadion kunnen maar liefst (62.271) voetbalfans. Ondanks dat er zo veel capaciteit is voor dit stadion zijn de kaarten voor wedstrijden van Schalke 04 altijd nog moeilijk te verkrijgen. Om zeker te zijn van jouw tickets voor Schalke 04 kun je ze bij ons bestellen of aanvragen. Wij leveren gegarandeerd tickets naast elkaar, zo kijk je de wedstrijd altijd met de persoon waar je mee gaat. 

    Wedstrijdschema nog niet bekend

SUPER
AANBIEDING
20 % OFF

Zitplaatsen Schalke 04

De mooiste plekken in het stadion!

De beste plaatsen in het stadion! Alle zitplaatsen bevinden zich op de korte zijde .

Inclusief:

FAQ

Borussia Dortmund tickets

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de aftrap het stadion betreden.

Wij kunnen voor Schalke 04 voor alle wedstrijd t/m 8 zitplaatsen naast elkaar garanderen. 

De tickets worden circa 3-5 werkdagen voorafgaand per e-mail toegestuurd of circa 7-10 dagen per aangetekend post met PostNL.

Toch liever voetbalreis naar Schalke 04 inclusief hotelovernachting?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele effect om mee te maken van de Duitse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Schalke 04 aan aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Duitse wedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je Schalke 04 tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Schalke 04 te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens met hoeveel personen je wilt gaan. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig zodat je de kaarten goed kunt aankopen en ontvangen. Als laatste krijgt u een mail met alle informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we altijd op aanvraag nog tickets regelen. Vraag dan een offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0) 630171321

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl