FC Barcelona tickets

Camp Nou

Barcelona, Spanje

Sport-ticket .NL

FC Barcelona tickets

FC Barcelona tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona? Hieronder vindt u ons complete aanbod van FC Barcelona tickets.  Ze spelen hun thuiswedstrijden in Camp Nou. In dit stadion kunnen maar liefst 99.000 voetbalfans. Om zeker te zijn van jouw tickets voor wedstrijden van FC Barcelona kun je ze bij ons bestellen. Wij garanderen officiële wedstrijdtickets voor alle thuiswedstrijden van FC Barcelona.

    Wedstrijdschema nog niet bekend

FC Barcelona tickets

Wedstrijdtickets FC Barcelona

De mooiste plekken in het stadion!

Voor de thuiswedstrijden van Barcelona hebben we verschillende categoriën zitplaatsen beschikbaar! 

Inclusief:

FAQ

FC Barcelona tickets

De dichtstbijzijnde luchthaven is Barcelona el Prat. Je kunt hier vanaf Amsterdam, Eindhoven & Rotterdam zeer voordelig op vliegen.

Camp Nou is makkelijk te bereiken met de metro. Halte Collblanc (Lijn 5) ligt op 5 minuten lopen vanaf het stadion en metrohalte Badal is ook in de buurt. Lijn 5 is gunstig als je opstapt bij Sagrada Familia, Diagonal of Sants Estació.

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de kick-off het stadion betreden.

Toch liever een complete FC Barcelona voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele plaatje mee te maken van de Spaanse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar FC Barcelona aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Spaanse wedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je FC Barcelona tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor FC Barcelona te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens op welke zijde je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig welke we nodig hebben om alles te kunnen bevestigen. Vervolgens krijgt u de bevestiging met alle verdere informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we vrijwel altijd op aanvraag nog (extra) tickets regelen. Vraag dan de offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0)85 200 7580

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl