PSG tickets

Parc des Princes

Parijs, Frankrijk

Sport-ticket .NL

PSG Tickets

PSG tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets om jou favoriete club PSG te zien spelen in de Ligue 1 en zo een mooie wedstrijd live in het stadion te kunnen bekijken, de sfeer te proeven en hopelijk je team te zien winnen? PSG speelt in het Parc de princes dat zich in Hartje Parijs bevindt. In dit stadion kunnen maar liefst 47.929 voetbalfans. Ondanks dat er zo veel capaciteit is voor dit stadion zijn de kaarten altijd nog moeilijk te verkrijgen. Om zeker te zijn van jouw tickets voor PSG kun je ze bij ons bestellen of aanvragen. Wij leveren gegarandeerd tickets naast elkaar, zo kijk je de wedstrijd altijd met de persoon waar je mee gaat. 

    Wedstrijdschema nog niet bekend

SUPER
AANBIEDING
20 % OFF

Tickets Paris st Germain

De mooiste plekken in het stadion!

De beste plaatsen in het stadion! Alle zitplaatsen bevinden zich op de korte zijde bovenring of lange zijde bovenring.

Inclusief:

FAQ

Arsenal tickets

Je kant rechtstreeks op Parijs vliegen op luchthaven Charles de Gaulle. Een andere manier om rechtstreeks naar Parijs te reizen is met de Thalys.

Het dichtstbijzijnde metrostation is Saint Germain des Près.

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de kick-off het stadion betreden.

Toch liever een complete Paris saint Germain voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele effect om mee te maken van de Franse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Parijs aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Franse topwedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je PSG tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor PSG te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens je stoelen en welke rijen/zijden je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig zodat je de kaarten goed kunt aankopen en ontvangen. Als laatste krijgt u een mail met alle informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we altijd op aanvraag nog tickets regelen. Vraag dan een offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0) 630171321

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl