Chelsea tickets

Stamford Bridge

Londen, Verenigd Koninkrijk

Sport-ticket .NL

Chelsea tickets

Chelsea tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets om jou favoriete club Chelsea te zien spelen in de Premier league en zo een mooie wedstrijd live in het stadion te kunnen bekijken, de sfeer te proeven en hopelijk je team te zien winnen? Chelsea speelt zijn thuiswedstrijd op Stamford Bridge dat zich in Hartje Londen bevindt. In dit stadion kunnen maar liefst 40.834 voetbalfans. Ondanks dat er zo veel capaciteit is voor dit stadion zijn de kaarten altijd nog moeilijk te verkrijgen. Om zeker te zijn van jouw tickets voor wedstrijden van Chelsea kun je ze bij ons bestellen of aanvragen. Wij leveren gegarandeerd tickets naast elkaar, zo kijk je de wedstrijd altijd met de persoon waar je mee gaat. 

    Wedstrijdschema nog niet bekend

SUPER
AANBIEDING
20 % OFF

Korte zijde

Geweldige plaatsen in het stadion!

Onze tickets op de korte zijde bevinden zich op de noordzijde van het stadion en betreffen geweldige zitplaatsen.

Inclusief:

West View tickets

De mooiste plekken in het stadion!

De West View tickets bevinden zich op de lange zijde. Het betreffen zeer mooie zitplaatsen met een geweldig zicht.

Inclusief:

FAQ

Chelsea tickets

De dichtsbijzijnde luchthaven is Londen Stantsted. Je kan vanaf zowel Eindhoven als Amsterdam hier zeer goedkoop op vliegen.

Het dichtstbijzijnde metrostation is Fulham Broadway. Vanaf hier is het circa 10 minuten lopen naar het stadion.

Het is mogelijk om een stadiontour bij Chelsea te doen. Voor informatie omtrent deze mogelijkheden, neem geheel vrijbijvend contact met ons op.

Jullie kunnen vanaf 2,5 uur voor de kick-off het stadion betreden. 

Toch liever een complete Chelsea voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele effect om mee te maken van de Engelse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Chelsea aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Engelse topwedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je Chelsea tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Chelsea te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens je stoelen en welke rijen/zijden je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig zodat je de kaarten goed kunt aankopen en ontvangen. Als laatste krijgt u een mail met alle informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we altijd op aanvraag nog tickets regelen. Vraag dan de offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0) 630171321

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl