Leeds United tickets

Elland Road

Leeds, Verenigd Koninkrijk

Sport-ticket .NL

Leeds United tickets

Leeds United tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets voor een thuiswedstrijd van Leeds United? Hieronder vindt u ons complete aanbod van Leeds United tickets.  Leeds speelt zijn thuiswedstrijden op het geweldige Elland Road. In dit stadion kunnen maar liefst 37.890 voetbalfans. Ondanks dat er zo veel capaciteit is voor dit stadion zijn de kaarten altijd nog moeilijk te verkrijgen. Om zeker te zijn van jouw tickets voor wedstrijden van Leeds United kun je ze bij ons bestellen. Wij garanderen officiële wedstrijdtickets voor alle thuiswedstrijden van Leeds United. 

    Wedstrijdschema nog niet bekend

Leeds United Tickets

Tickets lange zijde

De mooiste plekken in het stadion!

De plaatsen op de lange zijde bij Leeds United bevinden zich zoals op de plattegrond aangegeven. Het betreffen zeer mooie plaatsen tussen de thuis supporters.

Inclusief:

FAQ

Leeds United tickets

Voor de wedstrijden van Leeds United kun je het beste vliegen op Leeds Airport. Een alternatief zou eventueel kunnen zijn om op Manchester te vliegen. Vanaf Manchester Airport is het circa 50 minuten naar het centrum van Leeds.

Alle wedstrijdtickets voor Leeds United bevinden zich tussen de thuissupporters.

Het is zeker ook mogelijk om een stadiontour te doen bij Leeds United. Voor meer informatie hier over kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de kick-off het stadion betreden.

Toch liever een complete Leeds United voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar alles mee te maken van de Engelse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Leeds United aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Engelse wedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je Leeds United tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Leeds United te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens op welke zijde je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig welke we nodig hebben om alles te kunnen bevestigen. Vervolgens krijgt u de bevestiging met alle verdere informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we vrijwel altijd op aanvraag nog (extra) tickets regelen. Vraag dan de offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0)85 002 7580

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl