Inter Milan tickets

San Siro

Milaan, Italië

Sport-ticket .NL

Inter milan tickets

Inter Milan tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets voor een thuiswedstrijd van Inter Milan? Hieronder vindt u ons complete aanbod van Inter Milan tickets.  Ze spelen hun thuiswedstrijden in het geweldige San Siro. In dit stadion kunnen maar liefst 80.018 voetbalfans. Om zeker te zijn van jouw tickets voor wedstrijden van Inter Milan kun je ze bij ons bestellen. Wij garanderen officiële wedstrijdtickets voor alle thuiswedstrijden van Inter Milan.

    Wedstrijdschema nog niet bekend

Inter Milan tickets

Wedstrijdtickets Inter Milan

De mooiste plekken in het stadion!

Onze tickets voor de thuiswedstrijden van Inter Milan bevinden zich op de korte zijde & de lange zijde tussen de thuissupporters.

Inclusief:

FAQ

Inter Milan tickets

Je kunt vanaf Amsterdam en Eindhoven rechtstreeks zeer goedkoop op Milaan vliegen. De dichtstbijzijnde luchthaven is Milan Bergamo.

Het San Siro stadion ligt aan Piazzale Angelo Moratti en bij de metrohalte San Siro Stadio (paarse lijn 5). Casa Milan, het museum van A.C. Milan ligt aan de Via Aldo Rossi 8, dit is een ruime kilometer op loopafstand van het stadion. U kunt Casa Milan eenvoudig bereiken met de paarse metrolijn 5 en uitstappen bij metrohalte Portello.

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de kick-off het stadion betreden.

Toch liever een complete Inter Milan voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele plaatje mee te maken van de Italiaanse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Inter Milan aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Itailaanse wedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je Inter Milan tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Inter Milan te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens op welke zijde je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig welke we nodig hebben om alles te kunnen bevestigen. Vervolgens krijgt u de bevestiging met alle verdere informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we vrijwel altijd op aanvraag nog (extra) tickets regelen. Vraag dan de offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0)85 200 7580

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl