Bayern München tickets

Allianz Arena

Munchen, Duitsland

Sportticket .NL

Bayern Munchen

Bayern München tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets om jouw favoriete club Bayern München te zien spelen in de Bundesliga en zo een mooie wedstrijd live in het stadion te kunnen bekijken, de sfeer te proeven en hopelijk je team te zien winnen? Bayern München speelt de Allianz Arena dat zich in München bevindt. In dit stadion kunnen maar liefst (75.024) voetbalfans. Ondanks dat er zo veel capaciteit is voor dit stadion zijn de kaarten voor wedstrijden van Bayern München altijd nog moeilijk te verkrijgen. Om zeker te zijn van jouw tickets voor Bayern München kun je ze bij ons bestellen of aanvragen. Wij leveren gegarandeerd tickets naast elkaar, zo kijk je de wedstrijd altijd met de persoon waar je mee gaat. 

SUPER
AANBIEDING
20 % OFF

Zitplaatsen Bayern München

De mooiste plekken in het stadion!

De beste plaatsen in het stadion! Alle zitplaatsen bevinden zich op de korte zijde .

Inclusief:

FAQ

Borussia Bayern München tickets

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de aftrap het stadion betreden.

Wij kunnen voor Borussia Dortmund voor alle wedstrijd 4 zitplaatsen naast elkaar garanderen. Voor de topwedstrijden kunnen wij maximaal 2 tickets naast elkaar garanderen.

De tickets worden circa 3-5 werkdagen voorafgaand per e-mail toegestuurd.

Toch liever voetbalreis naar Bayern Munchen inclusief hotelovernachting?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele effect om mee te maken van de Duitse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Bayern Munchen aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Duitse wedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je Bayern München tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Bayern München te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens met hoeveel personen je wilt gaan. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig zodat je de kaarten goed kunt aankopen en ontvangen. Als laatste krijgt u een mail met alle informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we altijd op aanvraag nog tickets regelen. Vraag dan een offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0) 630171321

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl