Queen Park Rangers tickets

Kiyan Prince Foundation Stadium

Londen, Verenigd Koninkrijk

Sport-ticket .NL

QPR tickets

Queen Park Rangers tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets voor een thuiswedstrijd van Queen Park Rangers? Hieronder vindt u ons complete aanbod van QPR tickets.  Ze spelen hun thuiswedstrijden in het Kiyan Prince Foundation Stadion in Londen. In dit stadion kunnen maar liefst 18.439 voetbalfans. Om zeker te zijn van jouw tickets voor wedstrijden van QPR kun je ze bij ons bestellen. Wij garanderen officiële wedstrijdtickets voor alle thuiswedstrijden van Queen Park Rangers.

    Wedstrijdschema nog niet bekend

Queen Park Rangers tickets

Wedstrijdtickets QPR

De mooiste plekken in het stadion!

Onze tickets voor de thuiswedstrijden van QPR bevinden zich op de korte zijde & de lange zijde tussen de thuissupporters.

Inclusief:

FAQ

Queen Park Rangers tickets

QPR speelt zijn thuiswedstrijden in Londen, waardoor er zeer veel opties zijn om af te reizen. Zo gaan er vanaf Amsterdam & Eindhoven meerdere vluchten naar Londen.

Het stadion ligt op vijf minuten loopafstand van het metrostation White City. Enkele minuten langer lopen ligt het metrostation Wood Lane.

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de kick-off het stadion betreden.

Toch liever een complete QPR voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele plaatje mee te maken van de Engelse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Queen park Rangers aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Engelse wedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je QPR tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Queen Park Rangers te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens op welke zijde je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig welke we nodig hebben om alles te kunnen bevestigen. Vervolgens krijgt u de bevestiging met alle verdere informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we vrijwel altijd op aanvraag nog (extra) tickets regelen. Vraag dan de offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0)85 200 7580

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl