Atletico Madrid tickets

Wanda Metropolitano

Madrid, Spanje

Sport-ticket .NL

Atletico Madrid tickets

Atletico Madrid tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets voor een thuiswedstrijd van Atletico Madrid? Hieronder vindt u ons complete aanbod van Atletico Madrid tickets.  Ze spelen hun thuiswedstrijden in het Wanda Metropolitano. In dit stadion kunnen maar liefst 68.456 voetbalfans. Om zeker te zijn van jouw tickets voor wedstrijden van Atletico Madrid kun je ze bij ons bestellen. Wij garanderen officiële wedstrijdtickets voor alle thuiswedstrijden van Atletico.

Atletico Madrid tickets

Wedstrijdtickets korte zijde

De mooiste plekken in het stadion!

Onze tickets voor de thuiswedstrijden van Atletico madrid bevinden zich op de korte zijde & de lange zijde tussen de thuissupporters.

Inclusief:

FAQ

Atletico Madrid tickets

Je kunt vanaf Amsterdam rechstreeks op Madrid vliegen. Er gaan verschilende luchtvaartmaatschappijen dagelijk naar Madrid.

Het stadion van Atlético Madrid bevindt zich aan de Avenue Luis Aragones 4, 28022 ten noordoosten van het centrum van Madrid. Op ongeveer tien kilometer afstand. Het Wanda Metropolitano stadion kan je vanuit het centrum van Madrid het beste bereiken door de metro te gebruiken. Stap uiteindelijk over op metrolijn 7 en stap uit bij metrostation ‘Estadio Metropolitano’, vanaf hier loop je in ongeveer vijf minuten naar het stadion.

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de kick-off het stadion betreden.

Toch liever een complete Atletico Madrid voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele plaatje mee te maken van de Spaanse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Atletico Madrid aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Spaanse wedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je Atletico Madrid tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Atletico Madrid te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens op welke zijde je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig welke we nodig hebben om alles te kunnen bevestigen. Vervolgens krijgt u de bevestiging met alle verdere informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we vrijwel altijd op aanvraag nog (extra) tickets regelen. Vraag dan de offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Telefoon

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0)85 200 7580

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl