Real Madrid tickets

Santiago Bernabeu

Madrid,Spanje

Sport-ticket .NL

Real Madrid tickets

Real Madrid tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets voor een thuiswedstrijd van Real Madrid? Hieronder vindt u ons complete aanbod van Real Madrid tickets.  Ze spelen hun thuiswedstrijden in het Santiago Bernabeu. In dit stadion kunnen maar liefst 81.044 voetbalfans. Om zeker te zijn van jouw tickets voor wedstrijden van Real Madrid kun je ze bij ons bestellen. Wij garanderen officiële wedstrijdtickets voor alle thuiswedstrijden van Real.

    Wedstrijdschema nog niet bekend

Real Madrid tickets

Wedstrijdtickets Real Madrid

De mooiste plekken in het stadion!

Voor de thuiswedstrijden van Real Madrid hebben we verschillende categorieën zitplaatsen beschikbaar! 

Inclusief:

FAQ

Real Madrid tickets

Je kunt vanaf Amsterdan en Eindhoven zeer voordelig op Madrid vliegen. 

Om het Estadio Santiago Bernabéu te bereiken met het openbaar vervoer neem je de metrolijn 10 naar de halte Santiago Bernabéu. Deze halte ligt direct naast het voetbalstadion. Daarnaast is het mogelijk om de bussen 14, 27, 40, 43, 120, 147 en 150 te nemen naar het stadion.

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de kick-off het stadion betreden.

Toch liever een complete Real Madrid voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele plaatje mee te maken van de Spaanse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Real Madrid aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Spaanse wedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je Real Madrid tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Real Madrid te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens op welke zijde je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig welke we nodig hebben om alles te kunnen bevestigen. Vervolgens krijgt u de bevestiging met alle verdere informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we vrijwel altijd op aanvraag nog (extra) tickets regelen. Vraag dan de offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0)85 200 7580

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl