Arsenal tickets

Emirates stadion

Londen, Verenigd Koninkrijk

Sport-ticket .NL

Olympique Lyon tickets

Tickets Olympique Lyon

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets om jou favoriete club Olympique Lyon te zien spelen in de Ligue 1 en zo een mooie wedstrijd live in het stadion te kunnen bekijken, de sfeer te proeven en hopelijk je team te zien winnen? Olympique Lyon speelt in het Parc Olympique Lyonnais dat zich in Métropole de Lyon bevindt. In dit stadion kunnen maar liefst 59.186 voetbalfans. Ondanks dat er zo veel capaciteit is voor dit stadion zijn de kaarten altijd nog moeilijk te verkrijgen. Om zeker te zijn van jouw tickets voor Olympique Lyon kun je ze bij ons bestellen of aanvragen. Wij leveren gegarandeerd tickets naast elkaar, zo kijk je de wedstrijd altijd met de persoon waar je mee gaat. 

    Wedstrijdschema nog niet bekend

SUPER
AANBIEDING
20 % OFF

Club Level hospitality

De mooiste plekken in het stadion!

De beste plaatsen in het stadion! Alle zitplaatsen bevinden zich op de korte zijde zoals aangegeven op de plattegrond!

Inclusief:

FAQ

Arsenal tickets

De dichtsbijzijnde luchthaven is Londen Stantsted. Je kan vanaf zowel Eindhoven als Amsterdam hier zeer goedkoop op vliegen.

Het dichtstbijzijnde metrostation is Arsenal Station.

Jullie krijgen een gratis stadiontour bij ullie geboekte tickets. Deze kunnen jullie op alle dagen doen, behalve op de wedstrijddag.

Jullie kunnen vanaf 2,5 uur voor de kick-off het stadion en de lounge betreden.

Toch liever een complete Arsenal voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele effect om mee te maken van de Engelse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Londen aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Engelse topwedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je Arsenal tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Arsenal te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens je stoelen en welke rijen/zijden je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig zodat je de kaarten goed kunt aankopen en ontvangen. Als laatste krijgt u een mail met alle informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we altijd op aanvraag nog tickets regelen. Vraag dan een offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0) 630171321

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl