Brentford tickets

Community Stadium

Londen, Verenigd Koninkrijk

Sport-ticket .NL

Brentford tickets

Brentford tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets voor een thuiswedstrijd van Brentford? Hieronder vindt u ons complete aanbod van Brentford tickets.  Ze spelen hun thuiswedstrijden in het Community Stadium. In dit stadion kunnen slechts 17.250 voetbalfans. Om zeker te zijn van jouw tickets voor wedstrijden van Brentford kun je ze bij ons bestellen. Wij garanderen officiële wedstrijdtickets voor alle thuiswedstrijden van Brentford.

    Wedstrijdschema nog niet bekend

Brentford tickets

Wedstrijdtickets Korte zijde

De mooiste plekken in het stadion!

Onze Brentford tickets bevinden zich op de korte zijde in het thuisvak en betreffen geweldige zitplaatsen tussen de thuis supporters.

Inclusief:

FAQ

Brentford tickets

De dichtsbijzijnde luchthaven is Londen Luton. Je kunt hier vanaf Amsterdam zeer voordelig op vliegen.

Het dichtstbijzijnde metrostaion is Kew Bridge Station. Vanaf hier is het slechts 5 minuten lopen naar het Brentford Community Stadium.

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de kick-off het stadion betreden.

Toch liever een complete Brentford voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele plaatje mee te maken van de Engelse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Brentford aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Engelse topwedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je Brentford tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Brentford te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens op welke zijde je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig welke we nodig hebben om alles te kunnen bevestigen. Vervolgens krijgt u de bevestiging met alle verdere informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we vrijwel altijd op aanvraag nog (extra) tickets regelen. Vraag dan de offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0) 630171321

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl