Fulham tickets

Craven Cottage

Londen, Verenigd Koninkrijk

Sport-ticket .NL

Fulham tickets

Fulham tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets voor een thuiswedstrijd van Fulham? Hieronder vindt u ons complete aanbod van Fulham tickets.  Ze spelen hun thuiswedstrijden op Craven Cottage in Londen. In dit stadion kunnen maar liefst 25.700 voetbalfans. Om zeker te zijn van jouw tickets voor wedstrijden van Fulham kun je ze bij ons bestellen. Wij garanderen officiële wedstrijdtickets voor alle thuiswedstrijden van Fulham.

    Wedstrijdschema nog niet bekend

Fulham tickets

Wedstrijdtickets Fulham

De mooiste plekken in het stadion!

Onze tickets voor de thuiswedstrijden van Fulham bevinden zich op de korte zijde & de lange zijde tussen de thuissupporters.

Inclusief:

FAQ

Fulham tickets

Millwall speelt zijn thuiswedstrijden in Londen, waardoor er zeer veel opties zijn om af te reizen. Zo gaan er vanaf Amsterdam & eindhoven meerdere vluchten naar Londen.

Met de District Line reis je naar station Putney Bridge. Vanaf hier is het nog tien tot vijftien minuten lopen. Je wandelt via Ranelagh Gardens door Bishops Park, en volgt de rivier tot je bij het stadion komt. Maar het is natuurlijk het eenvoudigst om de vele andere supporters te volgen. De wandeling vanaf Putney Bridge staat bij Fulham-fans bekend als ‘The Green Mile’, omdat het ongeveer een mijl lopen is door een groene omgeving.

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de kick-off het stadion betreden.

Toch liever een complete Fulham voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele plaatje mee te maken van de Engelse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Fulham aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Engelse wedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je Fulham tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Fulham te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens op welke zijde je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig welke we nodig hebben om alles te kunnen bevestigen. Vervolgens krijgt u de bevestiging met alle verdere informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we vrijwel altijd op aanvraag nog (extra) tickets regelen. Vraag dan de offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0)85 200 7580

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl