Tottenham Hotspur tickets

Tottenham Hotspur Stadium

Londen, Verenigd Koninkrijk

Sport-ticket .NL

Tottenham Hotspur tickets

Tickets Tottenham Hotspur

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets voor een thuiswedstrijd van Tottenham Hotspur? Hieronder vindt u ons complete aanbod van Tottenham Hotspur tickets.  Ze spelen hun thuiswedstrijden in het Tottenham Hotspur Stadium. In dit stadion kunnen maar liefst 62.062 voetbalfans. Ondanks dat er zo veel capaciteit is voor dit stadion zijn de kaarten altijd nog moeilijk te verkrijgen. Om zeker te zijn van jouw tickets voor wedstrijden van Tottenham Hotspur kun je ze bij ons bestellen. Wij garanderen officiële wedstrijdtickets voor alle thuiswedstrijden van Tottenham.

Tottenham Hotspur tickets

Wedstrijdtickets korte zijde

De mooiste plekken in het stadion!

Onze Tottenham Hotspur zitplaatsen bevinden zich op de korte zijde in het thuisvak en betreffen geweldige zitplaatsen.

Inclusief:

FAQ

Tottenham Hotspur tickets

De dichtsbijzijnde luchthaven is Londen Stansted. Je kan vanaf zowel Eindhoven als Amsterdam hier zeer goedkoop op vliegen.

Wanneer je naar Tottenham Hotspur afreist dien je bij Seven Sisters uit te stappen. Vanaf hier is het nog circa 15 minuten lopen naar het stadion.

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de kick-off het stadion betreden.

Toch liever een complete Tottenham Hotspur voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele plaatje mee te maken van de Engelse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Tottenham Hotspur aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Engelse topwedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je Tottenham Hotspur tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Tottenham Hotspur te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens op welke zijde je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig welke we nodig hebben om alles te kunnen bevestigen. Vervolgens krijgt u de bevestiging met alle verdere informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we vrijwel altijd op aanvraag nog (extra) tickets regelen. Vraag dan de offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0) 630171321

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl