AS Roma tickets

Stadio Olimpico

Rome, Italië

Sport-ticket .NL

AS Roma tickets

AS Roma tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets voor een thuiswedstrijd van AS Roma? Hieronder vindt u ons complete aanbod van AS Roma tickets.  Ze spelen hun thuiswedstrijden in het geweldige Stadio Olimpico, oftewel het Olympisch stadion. In dit stadion kunnen maar liefst 72.698 voetbalfans. Om zeker te zijn van jouw tickets voor wedstrijden van AS Roma kun je ze bij ons bestellen. Wij garanderen officiële wedstrijdtickets voor alle thuiswedstrijden van AS Roma.

AS Roma tickets

Wedstrijdtickets AS Roma

De mooiste plekken in het stadion!

Onze tickets voor de thuiswedstrijden van AS Roma bevinden zich op de korte zijde & de lange zijde tussen de thuissupporters.

Inclusief:

FAQ

AS Roma tickets

Je kunt vanaf Amsterdam en Eindhoven rechtstreeks zeer goedkoop op Rome vliegen. De dichtstbijzijnde luchthaven is luchthaven Termini.

Als je in de buurt van de metrolijn B bent, kun je de metro richting Laurentina nemen. Stap uit bij het station Termini. Neem van daaruit de metro richting Battistini en stap uit bij de halte Ottaviano. Neem daarna bus nr. 32 tot je bij Piazzale della Farnesina bent. Als je daar bent, zou je op loopafstand van het stadion moeten zijn.

Als je niet in de buurt van de Metro B-lijn bent, kun je de Metro A-lijn gebruiken om dichterbij te komen. Het enige wat je dan hoeft te doen is het treinstation Termini te bereiken en je zult overal in de stad goed je weg kunnen vinden. 

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de kick-off het stadion betreden.

Toch liever een complete AS Roma voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele plaatje mee te maken van de Italiaanse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar AS Roma aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Itailaanse wedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je AS Roma tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor AS Roma te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens op welke zijde je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig welke we nodig hebben om alles te kunnen bevestigen. Vervolgens krijgt u de bevestiging met alle verdere informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we vrijwel altijd op aanvraag nog (extra) tickets regelen. Vraag dan de offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0)85 200 7580

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl