Juventus tickets

Allianz Stadium

Turijn, Italië

Sport-ticket .NL

Juventus tickets

Juventus tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets voor een thuiswedstrijd van Juventus? Hieronder vindt u ons complete aanbod van Juventus tickets.  Ze spelen hun thuiswedstrijden in het Allianz Stadium. In dit stadion kunnen maar liefst 41.507 voetbalfans. Om zeker te zijn van jouw tickets voor wedstrijden van Juventus kun je ze bij ons bestellen. Wij garanderen officiële wedstrijdtickets voor alle thuiswedstrijden van Juventus.

    Wedstrijdschema nog niet bekend

Juventus tickets

Wedstrijdtickets Juventus

De mooiste plekken in het stadion!

Onze tickets voor de thuiswedstrijden van Juventus bevinden zich op de korte zijde & de lange zijde tussen de thuissupporters.

Inclusief:

FAQ

Juventus tickets

Je kunt vanaf Amsterdam en Eindhoven rechtstreeks zeer goedkoop op Turijn vliegen. 

Er is één tramverbinding in Turijn die je naar het Allianz Stadium kan brengen. Lijn 3, groene lijn vanuit Porta Palazzo.

Met lijn 3 kun je op verschillende punten uitstappen in de stad. Dit is de lijn die vanuit Porta Palazzo vertrekt. Ongeveer 10 minuten wandelen van het centrum in Turijn.

Er zijn ongeveer 15 haltes vanaf het punt van vertrek tot de dichtstbijzijnde halte voor het stadion. De halte waar je zal moeten uitstappen heet Fermata 170 – PERVINCHE.

Vanuit deze halte is het ongeveer een kleine 10 minuten wandelen voordat je bij het Allianz Stadium aankomt.

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de kick-off het stadion betreden.

Toch liever een complete Juventus voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele plaatje mee te maken van de Italiaanse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Juventus aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Itailaanse wedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je Juventus tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Juventus te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens op welke zijde je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig welke we nodig hebben om alles te kunnen bevestigen. Vervolgens krijgt u de bevestiging met alle verdere informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we vrijwel altijd op aanvraag nog (extra) tickets regelen. Vraag dan de offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0)85 200 7580

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl