Napoli tickets

Stadio Diego Armando Maradona

Napels, Italië

Sport-ticket .NL

Napoli tickets

Napoli tickets

Bekijk hier ons volledige aanbod

Ben je op zoek naar tickets voor een thuiswedstrijd van Napoli? Hieronder vindt u ons complete aanbod van Napoli tickets.  Ze spelen hun thuiswedstrijden in het sinds 2020 benoemde Stadio Diego Armando Maradona. In dit stadion kunnen maar liefst 54.726 voetbalfans. Om zeker te zijn van jouw tickets voor wedstrijden van Napoli kun je ze bij ons bestellen. Wij garanderen officiële wedstrijdtickets voor alle thuiswedstrijden van Napoli.

    Wedstrijdschema nog niet bekend

Napoli tickets

Wedstrijdtickets Napoli

De mooiste plekken in het stadion!

Onze tickets voor de thuiswedstrijden van Napoli bevinden zich op de korte zijde & de lange zijde tussen de thuissupporters.

Inclusief:

FAQ

Napoli tickets

Je kunt vanaf Amsterdam en Eindhoven rechtstreeks zeer goedkoop op Napels vliegen. 

In de wijk Fuorigrotta vind je het stadion dat ondertussen is vernoemd naar Diego Maradona. Het stadion ligt op ongeveer 20 minuten van het centrum. Je kunt er komen met de taxi, scooter of trein. Neem lijn 2 vanaf station Piazza Cavour, Montesanto of centraal station Garibaldi. Vanaf halte Campi Flegrei loop je in 5 minuten naar het stadion. Je kunt het stadion alleen bezoeken op wedstrijddagen. Er zijn geen rondleidingen en het stadion heeft geen museum.

Jullie kunnen vanaf 1,5 uur voor de kick-off het stadion betreden.

Toch liever een complete Napoli voetbalreis?

Kom je niet alleen voor de wedstrijd maar voor het gehele plaatje mee te maken van de Italiaanse voetbalbeleving? Dan kun je dat ook bij ons regelen; wij bieden namelijk ook complete voetbalreizen naar Napoli aan.  Denk hierbij aan een Hotelovernachting, vliegtickets, een stadiontour en natuurlijk niet te vergeten de voetbaltickets. Zo proef je de gehele sfeer van een Itailaanse wedstrijd.  Interesse? Vraag dan een offerte aan.

Gemakkelijk je Napoli tickets online bestellen

Om alle zorgen en moeite bij je weg te halen willen we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Zo is het eenvoudig je tickets voor Napoli te bestellen op onze site. Je klikt op de wedstrijd waar je heen wilt gaan en kiest hier vervolgens op welke zijde je wilt zitten. Hierna hebben we alleen wat gegevens van je nodig welke we nodig hebben om alles te kunnen bevestigen. Vervolgens krijgt u de bevestiging met alle verdere informatie. Zijn er geen tickets online beschikbaar dan kunnen we vrijwel altijd op aanvraag nog (extra) tickets regelen. Vraag dan de offerte aan en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Klantenservice

+31 (0) 164 794 547

Whatsapp

+31 (0)85 200 7580

E-mail

Info@sportticket.nl

Op zoek naar andere tickets?

Neem nu contact met ons op, grote kans dat wij jullie hiermee verder kunnen helpen!

Boek nu jullie tickets snel en betrouwbaar via Sportticket.nl

Contact

Bergen op Zoom, Nederland

Betaalmogelijkheden

© 2023 Sportticket.nl